Pregătirea pentru prezidențiale. A fost lansat un site care îl are în prim-plan pe Nicolae Ciucă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier, șeful liberalilor Nicolae Ciucă, lansează o carte autobiografică. Site-ul de promovare a fost deja lansat și prezintă mai multe relatări din viața liderului politic. 

Fostul premier lansează carte autobiografică FOTO Nicolae Ciucă
Fostul premier lansează carte autobiografică FOTO Nicolae Ciucă

A fost anunțată lansarea site-ul nicolaeciuca.ro, dedicat promovării cărții președintelui PNL, “Un ostaș în slujba țării”. Cartea vorbește despre viața fostului premier și contextul trecerii de la armată la politică. 

,,Veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credință și frică de Dumnezeu. Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde am fi și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, a transmis Nicolae Ciucă. 

Toate încasările ar urma să fie donate către inițiative caritabile.

Fostul premier a fost în contextul campaniei pentru alegerile europarlamentare și alegerile locale, în centrul unei campanii de comunicare desfășurată de formațiunea politică pentru a-l prezenta drept candidat la alegerile prezidențiale din toamnă.

„Românii ar alege pe cineva pentru funcția de președinte dacă îndeplinește cel puțin următoarele criterii: își iubește țara, a fost în slujba oamenilor, și nu uită care este misiunea lui în acea funcție”, a transmis fostul premier Nicolae Ciucă într-un videoclip publicat pe Facebook.    

Potrivit G4Media, zeci de panouri publicitare uriașe cu președintele PNL au fost amplasate pe marginea autostrăzilor din toată țara.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite